Hvordan nulstiller jeg netværks-gatewayen til dens standard fabriksindstillinger?

Bemærk! Nulstilling af netværks-gatewayen vil slette alle indstillinger. Du skal derefter konfigurere netværks-gatewayen med dine foretrukne indstillinger igen.

Indstillinger der nulstilles:

  • Hjemme-netværksforbindelsen (LAN-indstillinger)
  • Enhedens navn og ikon
  • Linket mellem netværks-gatewayen og brugerkontoen

Sådan nulstilles netværks-gatewayen:

  1. Tryk på tilføj-knappen (plus tegn).
  2. Vælg den enhed, som du ønsker at nulstille netværks-gatewayen for.
  3. Tryk på den netværks-gateway, du ønsker at nulstille.
    1. Hvis enheden allerede er føjet til din konto --> findes enheden under “Andre enheder i dit netværk”. Fortsæt til punkt 4.
    2. Hvis enheden ikke er føjet til din konto --> findes enheden under “Nye enheder i dit netværk”. Tilføj først enheden til din konto, og begynd forfra ved punkt 1.
  4. Enheden kræver måske en firmwareopdatering. Hvis det er tilfældet, så udfør en opdatering.
  5. På skærmen “Enhed er allerede tilføjet” trykkes på de tre prikker i øverste højre hjørne.
  6. Vælg “Fabriksnulstilling”, og bekræft.

 

network_gateway.png
gateway_network4.png
network_gateway2.png
network_gateway5.png
network_gateway3.png