Skip to main content

Få din grønne bygning certificeret

Som en førende virksomhed inden for HVAC-R-systemer er Daikin den ideelle partner til dine grønne bygningsprojekter.

Vigtigheden af grønne bygninger

Energieffektive bygningsløsninger kan forekomme kostbare her og nu, men hvis du vælger en bæredygtig løsning, vil du spare penge på længere sigt. Når du investerer i en grøn løsning, kan du reducere dine driftsomkostninger og udnytte vedvarende energikilder. Du kommer på forkant med lovkravene og øger handelsværdien af din bygning.

Hvad er BREEAM, LEED og WELL?

BREEAM, LEED og WELL er det tre mest udbredte klassificeringssystemer i verden. BREEAM, grundlagt i 1990, hjælper bygningsejere, arkitekter og designere i deres valg af udgiftseffektive og bæredygtige løsninger på lang sigt.

Hvordan virker de?

Ved brug af en uafhængig og licenseret vurderingsmand vurderer BREEAM energieffektiviteten og vandforbruget, sundheden og velværet, forurening, transport, materialer, spild, økologi og ledelsesprocesser, og giver bygningerne en vurdering ud fra disse videnskabelige vurderinger på en skala fra ”Bestået”, ”God”, ”Meget god” til ”Fremragende” og ”Fantastisk”.

Ved at skabe disse mål, som ikke er lovpligtige, tilskynder BREEAM til større bæredygtighed og innovation.

Din grønne partner

Din grønne partner

Vi står klar til at vejlede dig i dit valg af den helt rigtige løsning, så du kan opnå målene for din grønne bygning inden for budgettet. Uanset om du ønsker BREEAM- eller LEED-certificering, bæredygtigt design eller idriftsættelse, så er vi med dig hele vejen for at hjælpe dig med at få det allerbedste ud dit grønne bygningsprojekt.

Daikin BREEAM/LEED-vurderingsskabelon

BREEAM- og LEED-vurderingsarket, der er udarbejdet af vores eksperthold, giver dig råd og støtte til at forbedre din bygnings rating ved hjælp af Daikin-varmepumpeteknologi.

Ved at bruge dette ark som grundlag for dokumentation over for vurderingsmænd sparer du tid, når du ansøger om BREEAM- eller LEED-certificering.

Download the sheet now

Find ud af, i hvilke kategorier Daikin varmepumper scorer BREEAM-kreditter/LEED-point for at opnå de højeste niveauer inden for certificering af grønne bygninger

Vores grønne byggeprojekter

Daikin har med succes deltaget i mange bæredygtige projekter. At hjælpe bygherrer med at opnå BREEAM Excellent, LEED Gold, WELL og lignende certifikater er blevet en af vores specialiteter - og vores casestudier beviser det!

Maksimér din BREEAM-score med Daikin

BREEAM, som blev grundlagt i 1990, hjælper bygningsejere, arkitekter og designere med at vælge omkostningseffektive og bæredygtige løsninger på lang sigt. Ved anvendelse af uafhængige og certificerede vurderingsmænd vurderer BREEAM energieffektivitet og vandforbrug, sundhed og velvære, forurening, transport, materiale, spild, økologi og ledelsesprocesser, og giver bygningerne en vurdering ud fra disse videnskabelige vurderinger på en skala fra ”Bestået”, ”God”, ”Meget god” til ”Fremragende” og ”Fantastisk”. Ved at skabe disse mål, som ikke er lovpligtige, tilskynder BREEAM til større bæredygtighed og innovation.

Daikins fabrikker i Belgien og Tjekkiet, og deres VRV, Sky Air, Daikin Altherma, Split og Chiller systemer er alle BES 6001-certificeret. Denne certificering sikrer social, økonomisk og miljømæssig ansvarlig leverandørstyring gennem hele forsyningskæden. BES 6001 er officielt anerkendt af BREAAM, og inkorporering af BES 6001 certificerede produkter i din bygning øger i høj grad din BREEAM-score.

Lær mere

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter