Få din grønne bygning certificeret

Få din grønne bygning certificeret

Som en førende virksomhed inden for HVAC-R-systemer er Daikin den ideelle partner til dine grønne bygningsprojekter.

Vigtigheden af grønne bygninger

Energieffektive bygningsløsninger kan forekomme kostbare her og nu, men hvis du vælger en bæredygtig løsning, vil du spare penge på længere sigt. Når du investerer i en grøn løsning, kan du reducere dine driftsomkostninger og udnytte vedvarende energikilder. Du kommer på forkant med lovkravene og øger handelsværdien af din bygning.

Daikin totalløsning

Mange bygninger bruger hver deres system til opvarmning, køling, industriel køling, ventilation og varmt brugsvand. Dette medfører et stort spild af energi. Vi tilbyder et mere effektivt alternativ med Daikin totalløsningen. Daikins totalløsning styrer op til 70 % af bygningens energiforbrug til levering af maksimal energieffektivitet med minimale driftsomkostninger og til reduktion af CO2-emissionen.

Daikin totalløsning
Din grønne partner

Din grønne partner

Vi står klar til at vejlede dig i dit valg af den helt rigtige løsning, så du kan opnå målene for din grønne bygning inden for budgettet. Uanset om du ønsker BREEAM- eller LEED-certificering, bæredygtigt design eller idriftsættelse, så er vi med dig hele vejen for at hjælpe dig med at få det allerbedste ud dit grønne bygningsprojekt.

Variabel kølemiddelvolumen (VRV) og inverterteknologi

BREEAM, LEED og Daikin vægter energieffektivitet i grønne projekter meget tungt. Daikins Variable Kølemiddelvolumen til VRV-systemer er den bedste investering for dig, fordi det giver dig mulighed for at justere kølemiddeltemperaturen, så den afspejler de faktiske forhold og skaber en optimal årsbaseret virkningsgrad - til enhver tid. Daikins VRV, chillere og industrielle køleenheder med varmegenvinding anvender alle inverterteknologi til at opnå de højeste BREEAM- og LEED-scorer til energieffektive beregninger.

VRV
Intelligente Network

Det intelligente netværk (I-Net)

Hvis du for alvor vil reducere din bygnings energiforbrug, så det virkelig kan mærkes økonomisk, skal dit klimaanlæg styres og overvåges døgnet rundt. Daikins intelligente netværk (i-Net) er et webbaseret data- og analyseværktøj, som giver dig mulighed for at fokusere på din kerneforretning og overlade styringen af dit HVAC-R-system til Daikin. Via Daikin i-Net finjusteres driften af dit system løbende uden indgriben fra din side.

Vores grønne byggeprojekter

Vi er specialiseret i at hjælpe bygherrer til at opnå BREEAM Excellent, LEED Gold, NZEB og lignende certifikater. Udforsk nogle af de grønne byggeprojekter, som vi har arbejdet på.

Quattro park c

Krakow, Polen

BREEAM Meget god

VRV bruges som den eneste kilde til opvarmning og køling. Intelligent Touch Manager bruges til central styring og administration af energiforbruget.

Crystal Tower

Bukarest, Rumænien

BREEAM designfase: Fremragende

Et rigtig godt og velkendt eksempel på en Daikin totalløsning, der resulterer i en yderst effektiv HVAC-installation

Weybridge

Weybridge, England

BREEAM Fremragende

Daikin VRV-varmegenvindingssystem er stor bidragsyder til den højeffektive ydelse i et elegant hovedsæde.

Maksimér din BREEAM-score med Daikin

BREEAM, som blev grundlagt i 1990, hjælper bygningsejere, arkitekter og designere med at vælge omkostningseffektive og bæredygtige løsninger på lang sigt. Ved anvendelse af uafhængige og certificerede vurderingsmænd vurderer BREEAM energieffektivitet og vandforbrug, sundhed og velvære, forurening, transport, materiale, spild, økologi og ledelsesprocesser, og giver bygningerne en vurdering ud fra disse videnskabelige vurderinger på en skala fra ”Bestået”, ”God”, ”Meget god” til ”Fremragende” og ”Fantastisk”. Ved at skabe disse mål, som ikke er lovpligtige, tilskynder BREEAM til større bæredygtighed og innovation.

Daikins fabrikker i Belgien og Tjekkiet, og deres VRV, Sky Air, Daikin Altherma, Split og Chiller systemer er alle BES 6001-certificeret. Denne certificering sikrer social, økonomisk og miljømæssig ansvarlig leverandørstyring gennem hele forsyningskæden. BES 6001 er officielt anerkendt af BREAAM, og inkorporering af BES 6001 certificerede produkter i din bygning øger i høj grad din BREEAM-score.

Lær mere