Skip to main content

Daikin Cloud Plus

Daikin Cloud Plus er en cloud-baseret fjernstyrings- og overvågningsløsning til Daikins kommercielle HVAC-installationer. Ved hjælp af forbedret kontrol, overvågning og forudsigelig logik leverer Daikin Cloud Plus realtidsdata og support fra Daikin-eksperter for at hjælpe dig med at identificere omkostningsbesparende muligheder, øge levetiden for dit udstyr og reducere risikoen for uventede problemer.

Fordele ved Daikin Cloud Plus

bg-billede

Fjernbetjening og -overvågning

Du får mulighed for at overvåge og manipulere forskellige driftsmæssige aspekter af dine installationer fra en fjernplacering.

Styring af grundplan pr. sted

Du får vist og kan administrerer hvert installations layout og infrastruktur via detaljerede grundplaner.

Adgang til flere steder

Du kan styre og administrere centralt på tværs af flere steder via en samlet platform.

Tilladelsesbaseret adgang

Du får mulighed for at etablere et detaljeret tilladelsessystem, der giver dig mulighed for at finjustere adgangsniveauer for forskellige brugere og roller.

bg-billede

Tendenser for energiforbrug

Du kan holde et vågent øje med tendenser i energiforbruget ved hjælp af dataanalyse i realtid. Du får uvurderlig indsigt i dit HVAC-systems ydeevne gennem detaljeret analyse af driftsdata.

Energibesparelser

Du kan udnytte fordelen ved intelligent automatisering til styring af forskellige systemer i dit miljø.

Omkostningsbesparelser

Implementering af energieffektive strategier og indsigt fra datadrevne beslutninger kan have en direkte indvirkning på dine driftsomkostninger.

CO2-neutralitet

Ved aktivt at overvåge og styre energiforbruget spiller du en afgørende rolle i at reducere dit CO2-fodaftryk.

bg-billede

Enkle til avancerede styringssystemer

Fra enkle opsætninger til sofistikerede konfigurationer - udvalget af nyeste styringssystemer imødekommer dine behov på alle kompleksitetsniveauer.

Forskellige grænseflader

Du vil opleve bekvemmeligheden ved forskellige grænseflader, der er skræddersyet efter hvad du foretrækker.

Avanceret sikkerhed

Du kan prioritere beskyttelsen af dine systemer og data med banebrydende sikkerhedsforanstaltninger.

bg-billede

Begrænser behovet for kontrol på stedet

Ved at bruge fjernstyringsfunktioner reduceres behovet for konstant tilstedeværelse på stedet betydeligt.

Det minimerer nedetid og tilkaldelse af teknikere

Fjernstyringsfunktioner giver dig mulighed for hurtigt at løse problemer, når de opstår, hvilket minimerer nedetid og behovet for at sende teknikere ud til ethvert mindre problem.

Optimeret vedligeholdelse

Du opnår datadrevet indsigt gennem fjernovervågning, som kan føre til optimeret vedligeholdelsespraksis. Ved at analysere tendenser og ydelsesdata på afstand kan du planlægge vedligeholdelsesaktiviteter mere effektivt.

Finesser

Fjernstyring, behovsstyring og planlægning

Du kan styre og overvåg klimaet i dine bygninger når som helst og hvor som helst. Fra en webbrowser er det muligt at justere dine enheders parametre, herunder temperaturindstillingspunkter, ventilatorhastigheder, varme- eller køledriftstilstande og meget mere.

Behovsstyringen reducerer spidsforbruget med minimal indvirkning på komforten ved at forudsige fremtidige behov og justere enhedernes driftskapacitet i overensstemmelse hermed.

Skemaer gemmes på styringen, så enhederne fungerer som planlagt uanset internetforbindelsen.

Energiovervågning

Du får detaljeret visning og eksport af energidata for dine bygninger. Der er kraftfulde grafer, sammenligninger og visninger til rådighed, som hjælper dig med at vurdere ydeevnen og potentielle forbedringer for at reducere energiforbruget og sænke energiomkostningerne. Ud over detaljerede energidata for HVAC-systemer får du mulighed for at tilføje eksterne målere til at måle forbruget af belysning og vandsystemer.

Sammenkobling

Du kan integrere Smart-regler for at optimere driften af dine enheder ved at indstille specifikke triggere og planlægge nødvendige handlinger, når disse betingelser indtræffer. Gennem "hvis dette, så dette"-princippet kan både brugernes komfort og enhedernes effektivitet optimeres. En regel kan for eksempel være: "Hvis et vindue er åbent, så sluk for klimaanlægget efter 5 minutter".

bg-billede
bg-image

Power Proportional Distribution – effektproportionsfordeling

Effektproportionsfordeling giver dig mulighed for at beregne forbruget for specifikke områder i dine bygninger. For eksempel kan du beregne, hvor meget strøm der bruges af en lejer på en bestemt etage. Til denne funktion kræves der energimålere.

Fjernbetjente feltindstillinger

Feltindstillingerne for udendørsenheder kan finjusteres eksternt. Det giver teknikere og bygningsoperatører mulighed for at justere, konfigurere og overvåge udendørsenheder på afstand, hvilket reducerer behovet for at være på stedet, sparer tid og omkostninger i forbindelse med rejser, arbejdskraft og vedligeholdelse, øger effektiviteten og den samlede ydeevne.

Historik for installationen

Du kan spore tidsplaner, der udløser enheder, eller manuelle handlinger, der blev udført på enheder og steder. Tidligere hændelser, ændringer og justeringer, så du kan identificere tendenser, måle præstationsforbedringer og lægge strategier for fremtiden. Ved at trække på historiske data kan du træffe informerede beslutninger, tilpasse strategier og gennemføre løbende forbedringer, hvilket revolutionerer din tilgang til HVAC-styring.

bg-billede
bg-image

Forudsigelse og e-mail-notifikation

Algoritmer til tidlig fejlforudsigelse hjælper med at forhindre større fejl. Baseret på alarm- og driftsdata giver enhedsspecifik forudsigelseslogik dig mulighed for at forebygge ved at vise, om en enhed kan løbe ind i problemer. Forudsigelseslogiske alarmer vil blive genereret i så tilfælde, hvilket giver mulighed for tidlige advarsler og sikrer problemfri drift.

Adgang til driftsdata

Ubesværet fjernovervågning, analyse og finjustering af HVAC-parametre, så du kan træffe informerede beslutninger, mens du er på farten. Realtidsadgang til driftsdata, præstationsmålinger og energiforbrug giver dig mulighed for at justere indstillinger, fejlfinde uregelmæssigheder og opretholde maksimal effektivitet, alt imens behovet for fysisk indgriben minimeres. Driftsdata kan downloades til yderligere analyse og periodisk rapportering.

Analyse af indendørs- og udendørsenheder

Du kan dykke ned i omfattende indsigt i hver enheds ydeevne, energiforbrug og miljøpåvirkning. Du kan med lethed sammenligne data på tværs af enheder, finde ineffektivitet og optimere dit systems samlede effektivitet. Med et holistisk overblik over indendørs- og udendørsenheder opnår du et hidtil uset niveau af driftsharmoni og energibesparelser.

bg-billede
bg-image

Styring af flere steder

Du får en kortvisning af alle dine installationer med statusadvarsler og benchmark, så du kan sammenligne installationerne med hinanden. Fra kortvisningen kan du få direkte adgang til hvert installation for at overvåge og fjernstyre det. Det hjælper med at reducere antallet af besøg på stedet og giver indsigt i mulighederne for at reducere driftsomkostningerne, samtidig med at det høje komfortniveau opretholdes.

Integration af bygninger

Fra den centrale platform kan du ud over HVAC, også styre andre faciliteter i bygningerne. For eksempel kan belysningssystemet inkluderes i tidsplaner og integreres med sammenkobling for at få ét enkelt styrepunkt og optimere energieffektiviteten i dine bygninger.

Alarmhistorik og e-mail-notifikation

Du får et detaljeret overblik over alarmer, der vedrører dine bygninger, og realtidsstatus for alarmerne. Du modtager alarmmeddelelser via e-mail med adgang til alarmoplysninger på Daikin Cloud Plus-platformen.

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter