Skip to main content

Variabel kølemiddeltemperatur

Den største innovation siden inverterkompressoren

Med vores variable kølemiddeltemperatur-teknologi fortsætter vi kursen som pionerer inden for energieffektiv i HVAC-R industrien oven på vores inverterkompressor succes. Den Variable kølemiddeltemperatur er designet til vores VRV- og Sky Air-systemer og tilpasser kontinuerligt inverterkompressorens hastighed og kølemiddeltemperaturen under køling og opvarmning, hvilket betyder, at vores systemer altid imødekommer efterspørgslen med den højest mulige årsbaserede virkningsgrad.

De væsentligste fordele ved Variabel kølemiddeltemperatur

  • Den årsbaserede virkningsgrad øges med 28 %
  • Den første vejrtilpassede styring på markedet
  • Højere udblæsningstemperaturer forhindrer koldt træk og øger komforten og kundetilfredsheden

Hvordan virker det?

Den Variable kølemiddeltemperatur tilpasser automatisk dit system, så det imødekommer de individuelle bygnings- og klimakrav, samtidigt med at dine energiudgifter reduceres og komforten øges. For at opnå de højeste niveauer af årsbaseret virkningsgrad styres systemets kapacitet ved hjælp af inverterkompressoren og ved at variere kølemiddeltemperaturerne for fordampning (Te) og kondensering (Tc).

Testet teknologi

For at måle den variable kølemiddeltemperatur, har vi udført en undersøgelse for at sammenligne ydeevnen mellem VRV IV (som har variabel kølemiddeltemperatur) og VRV III (som ikke har variabel kølemiddeltemperatur). Undersøgelsens resultater viser, at VRV IV var langt mere effektiv end VRV III. Under køling brugte VRV IV op til 60 % mindre energi, og den gennemsnitlige energibesparelse under opvarmning var på 20 %.

Lær mere om vores produkter med variabel kølemiddeltemperatur

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter