header_knowledgecenter_vrt.png

Variabel kølemiddeltemperatur

Den største innovation siden inverterkompressoren

Med vores variable kølemiddeltemperatur-teknologi fortsætter vi kursen som pionerer inden for energieffektiv i HVAC-R industrien oven på vores inverterkompressor succes. Den Variable kølemiddeltemperatur er designet til vores VRV- og Sky Air-systemer og tilpasser kontinuerligt inverterkompressorens hastighed og kølemiddeltemperaturen under køling og opvarmning, hvilket betyder, at vores systemer altid imødekommer efterspørgslen med den højest mulige årsbaserede virkningsgrad.

vrt-logo-vrt-knowledge-center-logo.jpg

De væsentligste fordele ved Variabel kølemiddeltemperatur

  • Den årsbaserede virkningsgrad øges med 28 %
  • Den første vejrtilpassede styring på markedet
  • Højere udblæsningstemperaturer forhindrer koldt træk og øger komforten og kundetilfredsheden

Hvordan virker det?

Den Variable kølemiddeltemperatur tilpasser automatisk dit system, så det imødekommer de individuelle bygnings- og klimakrav, samtidigt med at dine energiudgifter reduceres og komforten øges. For at opnå de højeste niveauer af årsbaseret virkningsgrad styres systemets kapacitet ved hjælp af inverterkompressoren og ved at variere kølemiddeltemperaturerne for fordampning (Te) og kondensering (Tc).

how-does-vrt-work.png

Testet teknologi

For at måle den variable kølemiddeltemperatur, har vi udført en undersøgelse for at sammenligne ydeevnen mellem VRV IV (som har variabel kølemiddeltemperatur) og VRV III (som ikke har variabel kølemiddeltemperatur). Undersøgelsens resultater viser, at VRV IV var langt mere effektiv end VRV III. Under køling brugte VRV IV op til 60 % mindre energi, og den gennemsnitlige energibesparelse under opvarmning var på 20 %.

Lær mere om vores produkter med variabel kølemiddeltemperatur

Sky Air

Daikin Sky Air

I Daikin Sky Air får du en komplet indeklimaløsning, der leverer opvarmning, køling, ventilation og luftrensning til små og mellemstore bygninger. Lær mere om Daikin Sky Air her.

VRV

VRV

Daikin VRV-systemer leverer en total indeklimaløsning til store eller små bygninger. Et originalt, innovativt og energieffektivt Daikin produkt fra en global markedsleder på området.