FTXM-M_01_header_02.png

Oplev det perfekte klima med Daikin

Med mere end 95 års erfaring i klimaanlæg og løsninger til klimastyring ved vi, at det perfekte klima kræver mere end blot opvarmning og køling.

Maksimal komfort

Design dit indeklima efter din livsstil

Høj kvalitet

Slap af og nyd fordelene ved stabile løsninger

Energibesparende

Spar på energiregningen med vores miljøvenlige løsninger

Intelligent styring

Styr dit indeklima, uanset hvor du befinder dig med vores intelligente programmeringsteknologier


Kampagnemodeller

HOP MED PÅ DEN GRØNNE BØLGE MED DAIKIN ALTHERMA
- SAMMEN BEKÆMPER VI FREMTIDENS KLIMAUDFORDRINGER!

Erstat dit gamle olie-, pille- eller gasfyr med den klimavenlige luft-til-vand varmepumpe Daikin Altherma LT eller jordvarmepumpen Daikin Altherma GEO. Få en fremtidssikret, energieffektiv alt-i-en løsning til rum- og brugsvandsopvarmning med energimærker på hhv. A++ for Daikin Altherma LT og A+++ for Daikin Altherma GEO (ved fremløbstemperaturer på 55°C).

Klik på nedenstående bannere og bliv klogere på, hvilken løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Kontakt desuden din lokale Daikin forhandler og lad ham hjælpe dig til en skræddersyet løsning til dig. Find din Daikin Forhandler >>

Nyheder

Vi dækker alle behov

Uanset om du er villaejer, sommerhusejer, kolonihavehusejer e.lign. eller om du har gang i et renoveringsprojekt eller skal bygge nyt, så har Daikin løsningen, der dækker dine varme- og kølebehov. Kig nærmere på vores løsningsmuligheder til private herunder.

Daikin Emura innovation

Innovation er ensbetydende med kontinuerlig forbedring

Vi er overbeviste om, at der altid er plads til forbedringer. Og denne overbevisning er drivkraften bag alt, hvad vi foretager os hos Daikin. Fra mindre forbedringer i produktionsprocessen til store gennembrud, der medfører 70 % energibesparelser - Det er vores mål at inspirere til teknologisk forandring. Med vores eget europæiske udviklingscenter og vores fokus på miljøvenlige produkter skaber vi klimaløsninger i Europa til Europa.

Løsninger til ethvert miljø

Hos Daikin tilbyder vi det største udvalg af varme- og køleløsninger og vores løsninger passer til alle miljøer og personlige ønsker. Lær mere om vores løsninger til dig ved at vælge en løsning nedenfor.

 

Opvarmning og varmepumper

Klimaanlæg

Luftrensning

Brugsvandsopvarmning

Styresystemer