Daikin løsninger til renoveringer og systemudskiftninger

Renover din bolig med Daikin

Hvad du skal overveje, når du laver om på din bolig og installerer en ny løsning til opvarmning eller køling.

Den rigtige løsning til din bolig

Det er nemt at udskifte et gammelt gasfyr eller en oliekedel med en løsning fra Daikin. Vores varmepumper er fleksible og kan tilpasses en lang række originale radiatorer og rørføringer, så du ikke behøver at bekymre dig om udskiftning af alt.

Daikin enhed udenfor i en grøn have

En god lejlighed til at reducere miljøpåvirkningen

Tidspunktet for en udskiftning af et gammelt varme-, køle- eller brugsvandssystem er det perfekte tidspunkt til at reducere din miljøpåvirkning ved at vælge en miljøvenlig, energibesparende løsning. Vedvarende energikilder som luft, jord og sol er op til 5 gange mere effektive end traditionelle energikilder som gas, olie og ren elektricitet. Uanset om du ønsker en fuldtud bæredygtig eller traditionel løsning, så har vi en række løsninger, der kan skære ned på dit energiforbrug og gavne miljøet.

Daikin enhed i et moderne hus

Invester i fremtiden

Ombygning af din bolig er en investering i fremtiden.

Vores tip: Tænk langsigtet, når du vælger en køle- og opvarmningsløsning, og find et system, der passer til din bolig og din livsstil i mange år fremover.

Vælg den rigtige energikilde

Der er masser af løsningsmuligheder til opvarmning og køling af din bolig. Udfordringen er at finde den perfekte løsning, der passer til din livsstil og dit hjem. Giv dig tid til at overveje alle dine muligheder, for med Daikin vælger du en investering i fremtiden.

high-temperature.png

Daikin Altherma højtemperatur luft-til-vand varmepumpe

Daikins Altherma højtemperatur luft-til-vand varmepumper forbindes til de eksisterende rør og radiatorer, hvilket gør dem perfekte til udskiftning af gamle gaskedler under renoveringer. De får deres energi fra luften (65 %), fra elektricitet (35 %) og solenergi (ekstraudstyr).

FTXJ-AW_open.tif

Luft-til-luft varmepumper

Daikins luft-til-luft varmepumper til køling og opvarmning har luften (80 %) og elektricitet (20 %) som energikilder og er ideelle til nye boliger, grønne bygninger og til udskiftning af gamle elektriske systemer.

hybrid-heat-pump.png

Hybride varmepumper

Hybride varmepumper drevet af en optimal kombination af luft, elektricitet og gas afhængigt af årstiden og energipriserne. De er ideelle til udskiftning af gamle gaskedler under renovering - til effektiv og pålidelig køling, opvarmning og varmt vand.

D2CND_485x200.jpg

Kondenserende gaskedler

Daikin gaskondenserende kedler er den perfekte løsning til opvarmning og varmt vand, for nem udskiftning af gamle gaskedler under renoveringen. De drives af gas med valgfri solenergi.

oil-condensing-boiler.png

Kondenserende oliekedler

 • Til opvarmning og varmt brugsvand
 • Oliedrevet
 • Ekstra solcellefunktion
 • Ideel til renoveringer og udskiftning af gamle oliekedler
Særligt velegnet til
 • Udskiftning af gas- og oliefyr
 • Huse med lav isoleringsgrad
 • Bevare eksistende radiatorer

 

Særligt velegnet til
 • Udskiftning af gas- og oliefyr
 • Bevare eksisterende radiatorer
 • Etablere gulvvarme
Særligt velegnet til
 • Udskiftning af eksisterende el opvarmning
 • Supplerende varmekilde
 • Fritidsbolig