Skip to main content

Service til indendørs luftkvalitet

Tilbud fra Daikin IAQ-Service

Installation og idriftsættelse

Det er afgørende, at HVAC-systemer installeres og idriftsættes til det endelige design i overensstemmelse med producentens anbefalinger.

Visse installatører har været kendt for at foretage ændringer på stedet – f.eks. varierende rørlængde – hvilket kan have en betydelig indvirkning på ydeevne, energieffektivitet og indendørs luftkvalitet.

Det er vigtigt at bruge (og overvåge) en godkendt installatør til installation af en bestemt producents systemer, ligesom det er vigtigt at vælge en virksomhed med erfaring fra lignende installationer.

Vedligeholdelse

Regelmæssig vedligeholdelse af ventilationssystemer er naturligvis vigtig og bør være en del af det overordnede servicesystem for en bygnings HVAC-system.

Renholdelse er af særlig betydning, når det drejer sig om ventilation, da støv og snavs kan påvirke evnen til at opretholde indendørs luftkvalitet.

Vedligeholdelse bør omfatte kontrol af indtag og udstødning for tegn på ophobning af snavs, forurening eller kontaminering, skader fra vejr og dyr samt inspektioner af rørarbejde og indendørsenheder.

Daikin Refilter-program

Daikin tilbyder et Refilter-program til analyse, optimering og forbedring af dit HVAC-system med total fokus på indendørs luftkvalitet.

  • Overvågning af indendørs luftkvalitet
  • Fresh Air-program til optimering af indstillingerne
  • Brugertilpasset handlingsplan med forbedringer og modforanstaltninger

Vores eksperter tilbyder et besøg på stedet med en teknisk tjekliste angående indendørs luftkvalitet.

Vi støtter dig med vores ekspertise og kontrollerer status for dit HVAC-system og giver dig en klar rapport om tilstanden af dit airconditionsystem, AHU, kanaler, ventilationsenheder og indendørsenheder.

Vi identificerer et øjeblikkeligt sæt af handlinger, der vil forbedre dit systems evne til at øge den friske luft i indendørsomgivelserne og reducere recirkulationen af støv.

Hotelværelse med indbyggede skabe i mørkt træ og hvid orkidédekoration
Tjekliste-ikon

Vores eksperter tilbyder et besøg på stedet med en IAQ-orienteret teknisk tjekliste.

Logo for Daikin Refilter-program
Ikon for statusovervågning

Vi støtter dig med vores ekspertise og kontrollerer status for dit HVAC-system og giver dig en klar rapport om tilstanden af dit system, AHU, kanaler, ventilationsenheder og indendørsenheder.

Bevar kontrollen over din IAQ

Daikin Service Experts hjælper dig i at identificere ethvert punkt i dit HVAC-system der kan forbedres, med et dedikeret sæt af ekstraudstyr fra vores komplette udvalg af service og erfaring.

Illustration af IAQ-serviceporteføljen

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter