Skip to main content

Nedbryder og bekæmper Moraxella-bakterien, som forårsager vasketøjets dårlige lugt ved længere tids fugtighed

Det er kendt, at de bakterier, der forårsager vasketøjets dårlige lugt ved længere tids fugtighed, når tøjet tørres i rummet, er Moraxella bakterier. Det er blevet bekræftet, at Streamer-teknologien nedbryder og undertrykker de bakterier, der forårsager denne dårlige lugt.

* Resultaterne blev opnået ved påvisning med brug af udelukkende Daikin Streamer-udladningsanordningen under forsøgsbetingelser.

Påvisning af bekæmpelse af Moraxella-bakterium Bacillus (ætsende middel i den dårlige lugt af fugtigt vasketøj)

Prøvningsorganisation

Japan Food Research Laboratories

Testmetode

En prøve, der indeholder 2 ml af testbakterieopløsningen i en petriskål (φ60 mm), blev efterladt i Streamer-generatoren. Bekæmpelseseffekten blev opnået ved at måle antallet af bakterier efter 1, 2, 3, 4 og 6 timer. Streamer-udladningsanordningen og testbakterierne blev leveret af Daikin. Dette blev målt 3 gange

Overlevelsesrate for Moraxella-bakteriens baciller efter 2 timers Streamer stråling

Som et resultat af testen blev det bekræftet, at Moraxella-bakterien (det ætsende stof i lugten af det fugtige vasketøj) blev nedbrudt og bekæmpet med 99,8 % i løbet af 2 timer med Streamer-bestrålingen.

* Resultaterne blev opnået ved påvisning med brug af udelukkende Daikin Streamer-udladningsanordningen under forsøgsbetingelser.

bg-image

For at bekæmpe fugtigt vasketøjs dårlige lugt, er det bedst at vasketøjet tørrer inden for 5 timer!

Det vigtigste for at undgå dannelsen af dårlig lugt er "tiden fra vaskens afslutning til tørringen". Moraxella-bakterier vokser eksplosivt efter ca. 5 timer, så hvis du kan tørre det inden for 5 timer, kan du bekæmpe den dårlige lugt til en vis grad. Det, vi gerne skal huske her, er hvad der er vigtigt, når der tørres tøj i rummet. For det første er det vigtigt at hænge det på et godt ventileret sted. Det antages, at mange mennesker hænger vasketøjet på gardinstangen, men det er det værste sted, fordi det er nemt for fugten at samle sig ved vinduet, og der er mange mikrober.
Og her er også gode råd til, hvordan vasketøjet skal tørres. Du kan hurtigt tørre tøjet ved at hænge det lange tøj på den yderste side af bøjlen, "buetørringen", der hænger det korte tøj i midten, eller "spøgelsestørringen", der kun sætter ærmerne på den langærmede skjorte på en anden bøjle... I betragtning af bakterievæksten anbefales det at bruge en affugter eller et airconditionanlæg, der er udstyret med en luftrensningsfunktion. Hvis du er bekymret for lugten, så prøv det, da vasketøjslugten kan dæmpes med blot en lille indsats som denne.

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter