Skip to main content

Nedbryder husstøv (midefæces og døde mider), der forårsager ikke-årstidsbestemte allergiske symptomer

Det er blevet bekræftet, at Streamer-teknologien nedbryder husstøv (midefæces og døde mider), der forårsager ikke-årstidsbestemte allergier. Det blev også konstateret, at når ikke-årstidsbestemt allergi og årstidsbestemt allergi kombineres, kan de allergiske symptomer forværres eller udvikle sig, men disse skadelige stoffer bliver også nedbrudt samtidigt.

Professor Nobuyuki Shirasawa

Supervisor
Professor Nobuyuki Shirasawa

Doctor of Science and Medicine
Department of Rehabilitation,
Faculty of Medical Science and Welfare,
Tohoku Bunka Gakuen University

Bekæmper forværringen af allergiske symptomer forårsaget af mider (fæces og døde mider)

Prøvningsorganisation

Påvist på Yamagata University under supervision af Professor Shirasawa, Tohoku Bunka Gakuen University

Testmetode

Som typisk årsagsvirkende stof for ikke-årstidsbestemt allergi blev husstøvmider (Dermatophagoides pteronyssinus) bestrålet med Streamer på forskellige tidspunkter. Inaktiveringshastigheden (graden af allergisk tab) blev målt med allergenaktiviteten før og efter bestrålingen ved hjælp af ELISA-metoden (en metode til påvisning og kvantificering af et allergens evne til at binde sig til et antistof ved hjælp af en enzymatisk reaktion).

Ikke-årstidsbestemt allergi efter 48 timers Streamer-bestråling

Som resultat af testen blev det bekræftet, at 99 % eller mere af de allergiske symptomer forårsaget af mider (fæces og døde mider) blev undertrykt inden for 48 timer af Streamer-bestrålingen.

* Resultaterne blev opnået ved påvisning med brug af udelukkende Daikin Streamer-udladningsanordningen under forsøgsbetingelser.

Bekæmper forværringen af allergiske symptomer forårsaget af mider (fæces og døde mider) + cedertræspollen

Prøvningsorganisation

Påvist på Yamagata University under supervision af Professor Shirasawa, Tohoku Bunka Gakuen University

Testmetode

Husstøvmiden (Dermatophagoides pteronyssinus), som typisk årsagsvirkende stof for ikke-årstidsbestemt allergi, og cedertræspollen antigenet som typisk årsagsvirkende stof for årstidsbestemt allergi blev bestrålet med Streamer på forskellige tidspunkter. Inaktiveringshastigheden (graden af allergisk tab) blev målt med allergenaktiviteten før og efter bestrålingen ved hjælp af ELISA-metoden (en metode til påvisning og kvantificering af et allergens evne til at binde sig til et antistof ved hjælp af en enzymatisk reaktion).

Ikke-årstidsbestemt allergi og cedertræspollen efter 48 timers Streamer-bestråling

Som resultat af testen blev det bekræftet, at 99 % eller mere af forværringen af de allergiske symptomer forårsaget af mider (fæces og døde mider) + cedertræspollen blev bekæmpet inden for 48 timer af Streamer-bestrålingen

* Resultaterne blev opnået ved påvisning med brug af udelukkende Daikin Streamer-udladningsanordningen under forsøgsbetingelser.

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter